قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

عوارض افسردگی در دوران بارداری

محققان می‌گویند کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری میزان بالایی از افسردگی را داشتند، با افزایش خطر ابتلا به مشکلات رفتاری روبرو هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۷۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث دی نیوز، «گابریل رین»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که افزایش علائم افسردگی مادر از قبل از بارداری تا پس از زایمان در کاهش توجه و کنترل رفتاری کودکان نقش دارد که می‌تواند خطر مشکلات را در طول زندگی افزایش دهد.»

این مطالعه هفت ساله شامل ۱۲۵ زن آمریکایی و فرزندانشان بود که از قبل از بارداری تا ۵ سالگی کودکان تحت نظر بودند.

زنان چهار بار در مورد علائم افسردگی خود مصاحبه شدند: یک بار قبل از باردار شدن، دو بار در دوران بارداری و دوباره حدود سه ماه پس از تولد نوزادشان.

هنگامی که فرزندانشان ۴ ساله بودند، از مادران خواسته شد تا خلق و خوی و رفتار فرزندشان، به ویژه دوره‌های پریشانی عاطفی و توانایی آن‌ها در کنترل احساسات را توصیف کنند.

در سن ۵ سالگی، به کودکان یک تکلیف کامپیوتری داده شد تا توانایی آن‌ها در تمرکز ارزیابی شود.

فرزندان مادرانی که افسردگی آن‌ها در دوران بارداری افزایش یافته بود، نسبت به کودکانی که مادرانشان علائم افسردگی پایینی داشتند، این تکلیف را بدتر انجام دادند.

طبق این مطالعه، کودکانی که مادرانشان به طور مداوم افسردگی بالایی داشتند و آن‌هایی که مادرانشان به طور مداوم افسردگی پایینی داشتند، نتایج مشابهی در انجام این تکلیف داشتند. به گفته محققان، این اولین موردی است که نشان می‌دهد تغییرات در سطح افسردگی مادران در طول زمان ممکن است بر رفتار و آرامش عاطفی فرزندان خردسال آن‌ها تأثیر بگذارد.

محققان اذعان دارند که همه این کودکان بعداً مشکلات رفتاری را تجربه نخواهند کرد، فقط ممکن است خطر بروز آن در آن‌ها بیشتر باشد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر